New Barbi systeem

New Barbi systeemHet New Barbi systeem is de opvolger van een ouder systeem met dezelfde naam. Beide systemen zijn verzonnen door een man met de naam Richard Grace. De man is zelf een fervent roulette speler die zijn eigen systemen dan ook zelf toepast. Voorheen was er dus al een eerder systeem met de naam Barbi. Deze twee systemen staan nu ook wel bekend als het New en Old Barbi systeem. Over de oude variant kan je ook een uitgebreide uitleg vinden op deze site. De nieuwe manier van inzetten is een verbetering op de oude manier. Opnieuw is ervoor gekozen om op veel nummers tegelijk in te zetten. Nu plaats je zelfs inzetten op maar liefst 81 procent van de mogelijke uitkomsten. Dit zijn 30 van de 37 nummers. Hierdoor heb je dus iedere ronde 81 procent om te winnen. Dat is meer dan de vorige variant waarbij je iedere ronde 75 procent kans had om te winnen.

  Speel hier Online Roulette met het New Barbi Systeem! 

Inzetten op 10 van 12 rijen

Tijdens het spelen van roulette kan het balletje dat in het wiel wordt gerold op 37 verschillende nummers eindigen. De enige uitzondering is Amerikaans roulette waar je 38 mogelijke uitkomsten hebt. Bij deze variant spelen ze namelijk met twee groene nullen. Bij Europese en Franse roulette zijn er dus maar 37 uitkomsten en dit geeft je meer kans om te winnen. Het speelveld is onderverdeeld in 12 horizontale rijen van drie getallen en drie verticale rijen van 12 getallen. Samen vormt dit veld van 3 bij 12 de inzetmogelijkheden 1 tot en met 36. Links van dit vak getallen zie je ook de inzetmogelijkheid van de groene nul. Dit ene vak heeft dezelfde breedte als drie normale nummers. Bij het toepassen van het nieuwe Barbi systeem zetten we in op 10 van de 12 rijen met getallen. Welke rijen dit zijn bepalen we door het analyseren van eerdere uitkomsten.

Roulette tafelEerdere uitkomsten analyseren

Bij het toepassen van deze roulette strategie zetten we dus in op tien rijen met ieder drie getallen. Dit zijn de rijen met de nummers 1,2 en 3 tot en met de rij 34, 35 en 36. Hiermee zetten we dus op 30 nummers van het speelveld in. Welke rijen we op gaan inzetten moeten we dan nog bepalen. Immers zullen twee rijen met elk drie getallen open gelaten worden. Om dit te bepalen analyseren we de uitkomsten van voorgaande rondes. New Barbi geeft het advies om minimaal 16 rondes te analyseren. Hierbij letten we op welke rijen getallen het minste voorkomen. Op deze rijen gaan we inzetten. Wanneer een bepaalde combinatie getallen een tijd lang niet is gevallen neemt de kans toe dat deze de volgende ronde valt. Dit is althans de gedachte achter deze manier van inzetten. De rijen die het meest zijn gevallen worden opgelaten. Uiteraard veranderen deze statistieken wanneer je begint met spelen. Om deze reden verplaats je dan ook regelmatig je inzetten op het speelveld.

Verplaatsen van inzetten na winst

Nu dat je tien van de twaalf rijen hebt  gekozen om op in te zetten is het tijd voor de volgende stap van het systeem. Wanneer je namelijk een winnende ronde afsluit kunnen de statistieken veranderen. Als allereerste haal je de inzet weg van de rij cijfers waarvan één de ronde daarvoor nog de uitkomst van het wiel was. De volgende ronde speel je daarom met 9 rijen als inzet. Win je opnieuw dan haal je deze rij met cijfers nu weg. De eerste rij wordt opnieuw ingezet waardoor je weer met 9 rijen speelt. Als je een hot streak krijgt dan speel je dus constant met 9 rijen en verhoog je hiermee de winst die je per ronde maakt. Deze is normaal namelijk best schamel. Een inzet van 2 euro per lijn zal een goede gok 1 op 12 uitbetalen. Je maakt dus maar 4 euro per ronde winst, terwijl je 20 euro in moet zetten. Na een winst zet je echter maar 18 euro in op negen rijen getallen. De volgende ronde kan je dus 6 euro winst pakken.

Roulette spelenAlternatieve inzetoptie

De manier van inzetten van het New Barbi systeem is zeer gemakkelijk te begrijpen. Dit is dan ook echt een verbetering aan het oude systeem. De oude variant had een moeilijk te begrijpen manier van inzetten waarbij je zelf niet veel flexibiliteit had om dit te veranderen. Bij deze nieuwe variant is dit wel heel gemakkelijk. Je blijft op tien of negen rijen inzetten en bepaald zelf welke dit zijn. Het beste kan je dit wel doen door de uitkomsten te analyseren. Overigens is er nog een alternatieve inzetoptie. Je kan namelijk ook nog op twee meer combinaties van drie nummers zetten. We hebben het dan over de optie om op 0, 1 en 2 in te zetten. Het alternatief is de inzet op 0, 2 en 3. Deze optie is vooral interessant wanneer je ziet dat het getal nul al meer dan 12 rondes niet gevallen is.

Wat is je leeftijd?

age