Amerikaanse Roulette strategie

Wanneer je Amerikaanse roulette wilt gaan spelen dan is het aan te raden een strategie te gaan gebruiken. Wanneer je speelt volgens een strategie dan speel je volgens een vast systeem en dan heb je meer kans op succes en kun je dus meer winst gaan maken. Op deze website kun je al vele strategieën vinden. Toch kunnen wij het ons voorstellen dat het lastig voor je is om de beste strategieën voor Amerikaanse roulette te vinden en deze zetten wij dan ook graag even voor je op een rij. Je kunt dan een Amerikaanse roulette Amerikaanse vlagstrategie proberen en zo zien welke het beste bij je past.

Wij willen je aanraden als je een strategie niet kent om deze eerst voor een vast aantal spellen te gaan proberen. Wanneer je dit doet dan kun je de strategie gaan vergelijken met andere strategieën. Speel dan ook alle strategieën voor hetzelfde vaste aantal spellen en hou ook dezelfde basisinzet aan. Bij iedere strategie schrijf je dan je winst of verlies op. Aan het eind ga je dan kijken bij welke strategie je het meeste hebt verdiend en welke strategieën jij het leukste vond om te gaan spelen. Je kunt dan een aantal gaan gebruiken aan de roulettetafel en zo proberen een leuke winst bij elkaar te gaan spelen.

Welke strategieën zijn er allemaal voor de Amerikaanse roulette?

Amerikaanse Roulette strategieWe zetten de beste strategieën hier voor je op een rij. Dit kunnen strategieën zijn die te maken hebben met het bedrag wat je inzet maar er zijn ook strategieën te vinden die je vertellen op welk getal of welke vlakken je moet gaan inzetten. Je zult zien dat er ook altijd een geschikte strategie voor jou te vinden is.

Labouchere strategie

Spelen volgens de Labouchere strategie houdt in dat je vijf getallen in een rij op papier schrijft. Samen wordt dit dan je winst. Stel je wilt dertig euro winnen dan schrijf je een rij zoals deze: 8-5-4-7-6. Wat je vervolgens gaat doen dat is de som van de buitenste twee getallen gaan maken. Je tekst dus acht bij zes op en dan zet je veertien euro in. Dit doe je op een vlak waarbij je de meeste kans hebt om te winnen en dit is dan de rode of de zwarte kleur of de even en de oneven getallen. Wanneer je wint dan streep je de buitenste getallen weg en ga je weer de som maken van de buitenste getallen die dan zijn overgebleven. Verlies je dan Labouchere strategieschrijf je de inzet van €14,00 aan het einde van het rijtje erbij. Je telt weer de buitenste twee getallen bij elkaar op (dus 5+14) en gaat verder spelen. Dit doe je totdat je het rijtje leeg hebt gespeeld en je winst hebt behaald.

Red Bet strategie

Spelen volgens de Red Bet strategie houdt in dat je gaat inzetten op de kleuren zwart en rood. De naam is gebaseerd op het feit dat veel spelers als ze op een kleur inzetten kiezen voor de kleur rood. Wat je gaat doen is een basisinzet bepalen en deze zet je dan in op zowel zwart en rood. Vervolgens ga je de basisinzet steeds verdubbelen op de rode kleur. Dit doe je net zolang tot je je beoogde winst hebt behaald. Let wel op dat je ook een maximum inzet in je hoofd houdt zodat je niet teveel uit gaat geven.

We hopen dat wij je zo een paar voorbeelden gegeven hebben van strategieën die je prima Roulette strategiekunt gebruiken als je Amerikaanse roulette gaat spelen. Probeer ze maar eens en wil je nog meer over de strategieën te weten komen dan staan er voorbeelden genoeg op deze website.

Wat is je leeftijd?

age